Landskuet 2019

Landsskuet 2019 vil især blive husket for Raunhøj Dairy imponerende præstation, men også den fortsatte store tilslutning til Avlsforeningens Holstein udstilling. Kvaliteten var høj, og hele vejen ned gennem rækkerne stod køerne med flotte malkeorganer. Det lover godt for fremtiden.

Tilslutningen til dette års Landsskue nåede ikke helt sidste års højder, men dog det næste højeste antal i de seneste 10 år. Med 267 fremmødte Holstein og Rød Holstein var staldende fyldt godt op. Allerede om tirsdagen summede det af aktivitet i staldene og glæden ved at være en del af Avlsforeningen Dansk Holstein udstilling var stor. Herligt at se så mange tage del i forberedelserne og hjælper hinanden. Som noget nyt i år havde vi arrangeret at torsdagens bedømmelser kunne følges på internettet via foreningens facebook side og vi havde fået opsat en stor LED-skærm i Hal Q så alle var klar over hvor langt vi var kommet i bedømmelserne. Avlsforeningen Dansk Holstein bestræber sig efter at skabe nogle rammer, så udstillerne får lyst til at deltage år efter år og samtidig glæder vi os over nye udstiller hvert år. Landsskuet er hård konkurrence og der er en intensiv kamp om placeringerne. Sådan skal det også være.

Familien Therkildsen, Raunhøj Dairy, Spørring med årets Miss Holstein og Miss Danmark. 5. kalvskoen Raunhøj Selvino Kiss.