Ny chef Dansk Holstein

Pressemeddelelse

Dansk Holstein ansætter ny Chef med fokus på sund økonomi, udvikling og medlemsengagement

Dato: 4. marts 2024


Dansk Holstein, landets førende organisation inden for avlsinteresse og udvikling af Holstein-kvæg, ansætter Nanna Hammershøj Christoffersen (31) som ny Chef pr. 1. april 2024. Med en markant vision om at øge organisationens digitale tilstedeværelse, en sund økonomi og at tiltrække nye samarbejdspartnere, tiltræder Nanna Hammershøj rollen med en dyb forpligtelse til at udvikle og styrke foreningens aktiviteter.


Nanna Hammershøj er en ung chef, men hun bringer en solid baggrund inden for avlssektoren, branchekendskab og kommunikation med sig. Hendes tidligere rådgivningserfaring og kompetencer inden for relationer, samarbejde og kundekontakt gør hende til den rigtige kandidat til at lede Dansk Holstein ind i fremtiden. Avlsforeningen Dansk Holstein er en landsdækkende interesseorganisation for alle kvægbrugere med interesse for avlsarbejdet. Chefen for Dansk Holstein bliver, sammen med konsulent Mette Bech, en del af et velfungerende sekretariat på Agro Food Park, og understøtter ligeledes samarbejdet med Bovi Danmark, der er et datterselskab for Dansk Holstein.


"I en tid med hurtig teknologisk udvikling, en kvægsektor under forandring, stort klimafokus og ændrede forbrugerpræferencer er det afgørende for Dansk Holstein at forblive relevant, og engagere en bredere gruppe af interessenter," udtaler Bestyrelsesformand Johnny Nielsen. "Vi er overbeviste om, at Nanna med hendes ekspertise og personlighed vil hjælpe os med at nå ud til nye målgrupper, øge vores relevans for medlemmerne og inspirere den næste generation af kvægavlere."


Nanna Hammershøj er glad for udnævnelsen, og ser frem til de nye udfordringer: "Jeg er meget motiveret af muligheden for at arbejde med at fremme gennemskuelige processer, en økonomi i balance, en styrkelse af Dansk Holsteins tilstedeværelse på markedet og at tiltrække unge talenter til vores branche. Vi vil fokusere på innovative markedsføringsstrategier, der taler direkte til den næste generation af landmænd, og inspirerer dem til at engagere sig i kvægavlens spændende verden."

Nanna Hammershøj deltager i Dansk Holsteins aktiviteter på Agro Nord d. 6. marts, hvor alle interesserede har mulighed for at møde foreningens nye Chef.


For yderligere information, kontakt:

 

Johnny Nielsen

Bestyrelsesformand

Dansk Holstein

Telefon: +45 4040 9274

Email: krogsagerpc@gmail.com