Besætningskonkurrencen 2020

26 Apr 2020

Denne sommer afvikles Landsskuet og de lokale skuer som bekendt ikke. Det er der rigtig mange af os som synes er rigtig ærgerligt. Men fortvivl ikke. Nu har vi fundet løsningen på dine frustrationer.

Avlsforeningen Dansk Holstein inviterer alle til at deltage i vores landsdækkende besætningskonkurrence.


Du finder 3 køer, enten 3 Holstein eller 3 Rød Holstein køer. Hver besætning kan kun deltage med en gruppe, dog må du lave en gruppe bestående af Holstein og/eller røde Holstein køer, så længe du ikke mikser mellem de to racer. 

 

Vi, dommer og Dansk Holstein, kommer så hjem til dig efter en fastsat køreplan, for at bedømme din gruppe. Du afgør hvor og hvordan køerne skal præsenteres; opbunden i stalden eller de præsenteres på gårdspladsen, marken eller i haven. Du bestemmer. Alle kan deltage, husk derfor at angive din status for salmonella. Besætninger med status 2 vil blive besøgt sidst på dagen.

 

Tilmelding sker direkte til Avlsforeningen Dansk Holstein senest mandag d. 25. maj. Pris pr. gruppe 400 kr. Fine ærespræmier til alle vinderne. Dansk Holstein forbeholder sig ret til at indstille konkurrencen hvis der ikke kommer tilstrækkelig med tilmeldinger. Vinderne bliver offentliggjort i næste nummer af Dansk Holstein, august måned.

Se deltagerlisten her >>

Please reload