Avlsforeningen Dansk Holstein aflyser sit Årsmøde i 2020.

For første gang siden Avlsforeningen Dansk Holstein afviklede sit første årsmøde tilbage i 1977 i Løkken, Vendsyssel, har Avlsforeningen for Dansk Holstein besluttet at aflyse årsmødet fredag d. 25. september 2020

Baggrunden for beslutningen er den generelle usikkerhed omkring Corona situationen. Trods den generelle positive udvikling i antallet af Corona tilfælde frygter vi stadig, at der vil være en usikkerhed i september. Årsmødet ved Dansk Holstein tiltrækker typisk op mod 5-600 deltagere, men grundet den aktuelle situation frygter vi at det kan reduceres væsentligt. På den baggrund har vi, i samråd med den arrangerende lokale Avlsforening Midt-Øst, besluttet at aflyse årsmødet.

En beslutning som vi dybt beklager, da vi ved mange ser frem til denne årlige begivenhed, men vi mener dette er det mest ansvarlige at gøre i den nuværende situation.

Avlsforeningen Midt-Øst vil således i 2021 stå for afviklingen af årsmødet det vil afvikles d. 24. september 2021 i Randers- området.