Canada en stor oplevelse

31 personer deltog dette år i Avlsforeningens studietur til Canada. Med mere end 8.800 km fra vest til øst så er Canada vitterligt et stort land. Vi lagde ud med 3 dage helt mod vest, med Vancouver som base. Vancouver ligger ud til Stillehavet ved det smukke Britisk Colombia. Under de tre dage besøgte vi i alt 3 gårde, heraf 2 gårde på øen Vancouver Island som tog 1 ½ time i færge at nå fra fastlandet.

På Vancouver Island bor der ca. 800.000 mennesker, en ø der er lidt større end Jylland. Med blot 40 malkebesætninger tilbage på øen, så er der langt til naboen. Alt kraftfoder skal transporteres til øen, men der findes dog et mindre mejeri. Sidste dag i Vancouver området var et besætningsbesøg lidt syd for den store million by. Den tætte beliggenhed til storbyen smittede også af på jordpriserne, hvor hektarprisen kunne nå op i nærheden af 1.0 mio. kr…

Læs en rejsebeskrivelse fra turen

Smuk solnedgang fra færgen på vej hjem fra Vancouver Island.