Præsentation – vores nye ungdomskoordinator

En af Avlsforeningen Dansk Holsteins opgaver er at iværksætte aktiviteter, der fremmer interessen for kvægavl. Vi har længe haft ønske om, at det også skal gælde for vores unge mennesker. Det er derfor glædeligt, at vi kan præsentere Tina Vestergård Hansen som vores ungdomskoordinator pr. 1. juli.

Tina, der er 22 år, er netop hjemkommet fra et længere udenlandshold på New Zealand, er et kendt ansigt blandt mange. Tina er uddannet EUX-landmand fra Asmildkloster Langbrugsskole og har i mange år været aktiv med udstilling og mønstring af køer og kvier - ikke mindst også når hendes far Bjarne Vestergård Hansen, Spjald har udstillet. Tina har ligeledes interesse for at stå på den anden side og er en del af Avlsforeningen Dansk Holsteins panel af dommeraspiranter.

Udover at støtte den allerede etablerede ungdomsgruppe i det midtjyske område, så bliver et af Tinas succeskriterier at være med til at etablere yderligere 1-2 ungdomsforeninger i Danmark. Derudover skal Tina afvikle landsdækkende aktiviteter såsom topfitting, mønstring, udenlandsture m.m. Ansættelsen er på timebasis. Tina er i dag ansat på Elmegården ved Karup, hvor hun vil fortsætte.

Vi ønsker Tina velkommen og håber I alle vil tage godt imod hende.

Tina V. Hansen kan træffes på 21516479