Holstein og Rød udstilling på Agromek

Agromek 2018 dannede rammerne om en flot udstilling af Holstein og Rød Holstein. Ikke nok med der var god opbakning til skuet, samtidig var kvaliteten på et høj niveau gennem rækkerne. Ser man kataloget igennem ser man samtidig størstedelen af de udstillede køer har en høj ydelse.

Som et nyt tiltag i år var TopDanmark hovedsponsor med et bidrag på i alt kr. 10000,- som blev delt på henholdsvis kr. 7000,- til Grand Champion koen fra John Toft og kr. 3000,- reserve Grand Champion fra Stakkehavegaard

Se resultatlisten >>

Der skal lyde en stor tak til sponsorer som velvilligt havde skænket store og flotte ærespræmier.

Se ærespræmielisten >>

Vinder af TopDanmark prisen og Grand Champion koen fra John Toft. En 3. kalvs McCutchen x Sanchez.

  • White Instagram Icon

Kontakt os

Avlsforeningen Dansk Holstein

Telefon  + 45 8740 5249

Mail  info@danskholstein.dk

Adresse

Agro Food Park 15, Skejby

DK - 8200  Århus N.