Gå tilbage

AgroNord 2022

De 5 nordlige avlsforeninger i Danmark kan næsten ikke få hænderne længere op af glæde og stolthed - AgroNord 2022 var et flot tilløbsstykke. Det var ikke kun en dyreudstillingen, som var et tilløbsstykke, men også messen i forbindelse med skuet var meget godt besøgt. Maskinudstillerne og andre har sjældent snakket med så mange potentielle kunder på en dag. Over 6.000 tilskuere gik gennem indgangen hvilket er rekord for antal der vælger at besøge skuet.

Kvaliteten for de udstillede dyr var meget høj uanset om hvilken race det var - INGEN steder kunne siges det er et dårligt dyr, som måske ikke burde være mødt frem - selv køer og kvier i bunden var rigtig gode. Dette var desuden medvirkende til at dagens 2 dommere Mogens Madsen og Jan Hindrichen virkelig måtte kigge og vurdere efter meget små deltaljer for at beslutte hvem der skulle stå hvor i rækkerne.

Se præmieliste for dagen

Miss Agro Nord 2022 blev ko nr. 25835-04294 (Kahuna x Brawler) fra Raunhøj Dairy, Spørring. Hun løb desuden med titlen bedste malkeorganer på skuet. Som Reserve champion blev valgt jersey-koen 53348-03802 (VJ Heavy x VJ Hilario) fra Adelgaard Jersey v. Fam. Petersen, Skjern