Studieture 2020


Irland september 2020 udsættes til 2021 

Årets studietur er så småt ved at tage form. Detaljerne er endnu ikke endeligt på plads, men allerede nu tegner der sig til at blive et spændende og afvekslende program. Så har du lyst til at komme hjemmefra 4 dage og blive klogere på irsk landbrug m.m., så er chancen her nu.

Dato: September 2021 - datoer følger 

Foreløbig program 

Onsdag

Vi tager tidligt af sted onsdag morgen ofr at udnytte dagen effektiv. Vi flyver til Dublin fra Billund, og eventuelt fra København hvis det passer nogle af deltagerne bedre.

Når vi er landet i Dublin går turen til det første gårdbesøg vest for Dublin og hvis tiden rækker til det vil vi besøge en irsk kvægavlsforening for at blive klogere på deres avlsmål når de har fokus på afgræsning.

Torsdag 

Dagen er afsat til en besøg den største årlige begivenhed indenfor landbrug, nemlig de Irske mesterskaber i pløjning. Men tag ikke fejl. Det drejer sig ikke kun om pløjning, men alt muligt andet inden for landbrug, maskiner, udstyr, fødevarer, irsk folkemusik m.m. Denne begivenhed besøges hvert år af næsten 300.000 gæster.

Fredag

Dagen er afsat til endnu et besætningsbesøg, besøg på økologisk mejeri og så skal vi naturligvis ikke snydes for et besøg på et irsk whiskydestilleri.  Sidst på dagen køre vi til Dublin for at om aftenen opleve den særlige underholdning, i form af irsk folkemusik og riverdans.

 

Lørdag d. 19. september

Formiddagen er afsat til sightseeing i Dublin inden turen går tilbage til Danmark.

____________________________________________________________

 

Vejledende pris: Ca. 6.900 DKK pr. person 

Inkl. flybillet, overnatning i dobbeltværelse, morgenmad, transport og entre. Tillæg ved enkeltværelse.

Maks. deltager antal 18 personer.

Turguide er Avlsforeningens sekretær, Torben Lund. 

Tilmelding til; info@danskholstein.dk eller tlf. 8740 5249 

Se program her