2020- et anderledes år

Hvem har den bedste besætningsgruppe hos Holstein 2020??

 

Avlsforeningen Dansk Holstein tog initiativ til en alternativ besætningskonkurrence på landsplan, hvor vi besøgte deltagerne i stedet for vi mødtes på en dyrskueplads. Den svenske internationale dommer Albert Kuiper og Torben Lund, Avlsforeningen Dansk Holstein var i uge 26 Danmark rundt. Hele 35 besætninger deltog, alle som havde tilmeldt sig til konkurrencen. Det var en fantastisk oplevelse at besøge jer alle. 

Niveauet for mange af grupperne var meget højt, hvilket vidner om at Landsskuet 2020 kunne have været et skue fuldt på højde med tidligere. Desværre satte Corona en stopper for dette ……

 

Vores svenske dommer har, blandt Holstein-grupperne, udvalgt 5 besætningsgrupper til at gå til den endelige finale. Du har som medlem mulighed for at stemme på hvilken gruppe, du mener, at der er den bedste ud fra video og billeder.

 

Alle medlemmer af foreningen modtager en mail, hvor man kan afgive sin stemme. Vi håber, at du har lyst til at stemme på den besætningsgruppe der skal vinde 2020.  Du kan stemme fra nu og til frem til søndag, den 5. juli 2020.

 

Vinderen offentliggøres fredag, den 31. juli 2020 kl. 20.00 på de sociale medier. Desuden vil der være omtale af konkurrencen og alle de øvrige vindere i næste nummer af medlemsbladet Dansk Holstein som udkommer prima august 2020.

De 5 finalister er:

Nr. 1 - Niels Nørgaard, Faarup

 

 

 

 

 

 

Nr. 2 - Ve-Bo Holstein, Løgumkloster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 3 - Vinum Holstein, Skærbæk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 4 - Tøvestensgaarden, Slagelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 5 - Villemajgaard, Lintrup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Regler for konkurrencen